Annons


New Week Comin Up


Nu kom jag precis tillbaka till stan efter att ha varit på landet. Så skönt. Längtar dock redan till imorgon, ny vecka och nya tag. Hela veckans träning är planerad, och jag är så pepp! Körde på ett utegym igår, vilket är bra för variationen. Men längtar in i gymmet där jag har precis allt jag behöver. Dock måste jag ha fått till ett bra benpass, för smärtan i baksida lår är helt galen. Build those strong legs!

Annons

Missbrukar för övrigt den här kappan. Här hittar ni massa grymma jackor och kappor. Har den helst nonchalant slängd över axlarna, superskönt när man vill känna sig lite mer klädd och det fortfarande är galet varmt ute. In och kolla på Mad Lady, idag och imorgon har de 20% PÅ ALLT! Dags att uppdatera sommargarderoben nu 😉

 

 

 

Kappa – Mad Lady, jeansshorts – One Teaspoon, topp och väska – Zara

1 kommentar

Laddar