Annons


När man inser att ni är några stycken!


Det här är en helt fantastisk känsla. NI! Jag var ute igår, och det var helt galet. Ni var så många som kom fram till mig, jag var helt chockad! Allt ifrån tjejer i min egen ålder, riktigt gamla skolkamrater och män i 40-årsåldern. Jag var helt överväldigad, jag fick så mycket positiv feedback både för bloggen och min instagram.

Annons

Jag fattar nog inte riktigt hur många ni faktiskt är som följer mig, men igår blev det så tydligt. Det jag blev gladast av var en tjej som kom fram och berättade att hon och hennes pojkvän läser bloggen, älskar den och verkligen uppskattar att jag är hälsosam. Inga skeva ideal eller quick fixes. Då höll jag på att börja grina, haha! Kramade henne så mycket.

Det är ju exakt det jag vill förmedla. Självklart även snygga bilder, och naturligtvis blir det även ganska självcentrerat eftersom fokus hela tiden är på mig. Men främst vill jag sprida bra energi här, och visa att allt inte är svart eller vitt utan att träningsglädje kan finnas utan ångest, några måsten eller att man behöver utesluta resten av sitt liv.

Och att vuxna män kommer fram och vågar erkänna att de spanar in bloggen ibland, och att jag inspirerar även dem och motiverar dem att ta sig iväg till gymmet ibland eller göra en lite extra hälsosam måltid istället för snabbmaten.

Så mycket kärlek till er alla, ni är bäst!

  
  
 
 

   
 

Jag hade en fantastiskt kul kväll igår. Jag dricker ju inte speciellt mycket, vilket var skönt för jag har precis kunnat dra av ett benpass. Man behöver inte dricka mycket för att ha kul. Igår var jag lycklig, skrattade oavbrutet hela kvällen och var verkligen på topp. Stängde V och var hemma alldeles för sent, händer inte så ofta haha.

Igen, tack för att ni är dom ni är och ha en fin kväll <3
 

Kommentera

Laddar