Annons


MY DIET IN THE USA


Jag tycker att jag sköter kosten bra här borta. Det blir ju inte riktigt som vanligt, men jag ser till att äta med hyfsade mellanrum så att mitt blodsocker inte rasar. Det leder bara till panikhunger, och då kan man ju äta ett helt hus haha. Vi äter mycket lagad mat. Bra proteinkällor som kyckling, fisk eller nötkött och såklart kolisar som består av ris eller bulgur. Ofta blandas ris eller bulgur med diverse tillbehör som russin eller nötter. Och såklart alltid rejält med grönsaker till! Fett i form av nötterna och avokado. Sedan blir det alltid lite gottigheter när man är på semester, jag är inget fan av sötsaker men smakade när vi igår firade vi min fina pappas födelsedag med den här tårtan..

Annons

I think I eat pretty healthy here. I eat healthy and good food with some hours between every meal, so I keep my blood sugar at a steady level. Lots of chicken, rice with nuts and avocados and great salads. I’m not really a person who likes sweets, but yesterday I tried a bit of this cake when we celebrated my father’s birthday.

DSC_1190

Den var fylld med choklad, smakade helt okej 😉

It was filled with chocolate, it tasted so good!

DSC_1180

DSC_1183

Som jag nämnde redan innan jag åkte, så visste jag att det skulle finnas massvis med roliga grejer man aldrig smakat här. Igår testade jag denna, en ice tea fylld av massa antioxidanter och bra grejer. Jag försöker detoxa från koffein när jag är här borta nämligen! Hittills går det väldigt bra. Tredje dagen utan nu, och idag har gårdagens huvudvärk släppt :}

Yesterday I tried this great ice tea, it was filled with antioxidants and no sugar. I try to detox from coffein while I’m here, so now I drink lots of green tea instead 😉 But I like it, I will try to keep this habit up when I’m back home!

Kommentera

Laddar