Annons


My Beloved Hair


Nu har jag varit mitt första dygn i Sydney! Och hunnit med så sjukt mycket känns det som redan! Jag kommer berätta mycket, mycket mer om det (har till och med tänkt sätta ihop en Youtube film om mina första dagar i Sydney åt er).

Annons

Men innan dess tänkte jag prata lite hår. Något som är oförskämt viktigt i mitt liv. När jag har fint hår känner jag mig så oerhört snygg. Här är lite blandade bilder från när jag har Mago Hair isatt. Jag ÄLSKAR verkligen att ha långt hår!

Min frisör på salong Forflex tillåter mig inte att hålla på och experimentera med mitt hår alls, haha hon har stenkoll! Jag skulle aldrig någonsin låta mig bleka håret själv igen, eftersom det var det som förstörde mitt hår en gång i tiden.

Framförallt skulle hon ALDRIG låta mig sätta in några andra extensions än Mago Hair. Även om det är en lite dyrare metod, så är det SÅ värt eftersom det inte sliter alls på håret. Det fästs med små trådar som liksom knyts runt det egna håret. Inga kemikalier, ingen värme, ingenting! Ja, ni hör ju. Jag älskar det.

2 kommentarer

Laddar