Annons


MOTIVATIONSTIPS DAGEN TILL ÄRA


God morgon onsdag!

Alltså vad hände med vädret? Mysigt och stämningsfullt decemberväder hehe..

Igår körde jag PT-pass med boyfriendski, älskar att spendera tid med varandra på det sättet. och det är också ett roligt sätt att variera sin träning! Jag som ofta kör en muskelgrupp per dag är inte van vid helkroppspass, vilket är kul att bryta av med. Och idag vaknade jag med träningsvärk i hela kroppen haha!

Annons

IMG_7762

Vi har börjat med viktade dips, och det känns helt fantastiskt att jag plötsligt kan göra det! Från att när vi började köra dips i somras, och jag stod och gnällde över att jag inte kunde och aldrig skulle kunna komma ned djupt – till att jag idag kör 6 x 3 med 5 kilos vikt! Så roligt att kunna mäta sin utveckling så konkret :}

Det är för övrigt ett av mina bästa tips. Skaffa en träningsdagbok, eller var duktiga med att skriva ned era resultat! Upprepa sedan samma övningar med jämna mellanrum, och utmana er själva och se att ni blir lite starkare för varje gång. Riktigt mäktig känsla, och motivationen kommer skjuta i höjden!

Fler motivationstips kommer senare under dagen. Puss mina änglar!

Kommentera

Laddar