Annons


MONDAY MORNING BREAKIE


Godmorgon fina ni,

Måndag morgon! Det är ju något som kan kännas förfärligt tufft, men när solen lyser som idag så känns det väldigt mycket lättare. Har dock sovit för lite, satt uppe och jobbade med lite olika projekt igår, och sedan fick jag ett meddelande från en kille som vill börja träna hos mig. Så vi sågs tidigt imorse för första gången. Ska bli väldigt spännande att följa och vara en del av hans utveckling!

Annons

Till frukost åt jag detta, bland annat. Blev också en proteinshake, och en skål med keso och frukt. Mums! Har varit dålig på att variera min frukost, men nu så!

I eftermiddag ska jag arbeta lite mer på gymmet, men tänkte också träna lite själv. Blir överkropp idag, tänkte fokusera på ryggen och då främst mina pullups. Mina chins är något jag verkligen vill utvecklas i just nu. Ett bra tips som jag använder mig av är att hoppa upp från en låda, hänga i det översta läget och försöka hålla så X antal sekunder. Sedan kan man långsamt sänka sig ned tills man till slut har raka armar. Testa!

Kan ni göra chins? :}

DSC_1631

DSC_1632

 

I absolutely love to wake up and see the sun. Suddenly even a Monday morning feels easier! However I have slept to little, I sat and worked late yesterday and suddenly a guy contacted me and he wants to start train with me. So I met him at the gym early this morning, looking forward to follow his progress!

I had a great breakfast this morning. This at the pictures, and a protein shake and some cottage cheese with fresh fruits. This afternoon I will train a back session, and I will focus on my pullups. A great tip is to jump up, and keep the highest position for a while, and then slowly go down to the lowest position with straight arms.

Have a great Mondag! Xx, Amelie

3 kommentarer

Laddar