Annons


Monday & 10 days left!


 Heej!

Hade ni en bra Lucia igår? Det hade jag! Jag åkte till Skansen med min familj, och resten av dagen fixade jag i min lägenhet. Tyvärr fick jag aldrig till någon Lucia-stämning, vilket var lite synd eftersom jag älskar Lucia. Orkade inte gå upp till 07 och Luciatåget på TV, då söndag är enda dagen jag kan ta lite sovmorgon och resten av livet mest handlar om min renovering. Aja, nu är det 10 dagar kvar till julafton, så får väl försöka maxa julstämningen nudå 😉

Annons

Idag gick jag på ett corepass (som faktiskt är jobbigare än man kan tro! Alltid bra att arbeta med balans och stabilitet också) och körde sedan en del rygg och jobbade med skulderbladsaktivering. Körde mindre cardio än jag ville idag, jag gillar att svettas ordentligt. Men ibland hinner man helt enkelt inte.

Imorgon är en rolig dag med event och grejer. Hörs då!

Xx,

Amelie 

 
Man känner sig ju inte superbrun just nu, haha


Kommentera

Laddar