Annons


Mitt avsnitt i Businesspodden är släppt!


Igår släpptes någonting som jag är väldigt stolt över. Nämligen avsnittet där jag är med i Businesspodden. Sveriges största entreprenörspodd som drivs av Josef Fallesen och Mikael Arndt. Wow alltså, att få vara med och prata om saker man är bra på. Saker man kan, och är duktig på. Så häftigt. Det är allt oftare jag tänker att jag vill och borde visa upp vem jag är och att jag jobbar hårt här i bloggen och i mina sociala medier. Inte bara snygga bilder.

Annons

För jag är en tjej som alltid jobbat mycket, och tyckt det varit roligt och utvecklande. Jag har skinn på näsan, någonting som har varit väldigt bra då jag arbetat för att ta mig framåt. Att veta sitt eget värde, och att tro på sig själv. Men också mycket humor och självdistans, två viktiga faktorer som tagit mig dit jag är idag.

I avsnittet pratar jag om mina bästa karriärstips, vad som tagit mig dit jag är idag och framtidsplanerna som innefattar bland annat fler bootcamp och träningsresor. Jag är väldigt nöjd med avsnittet, det visste jag att jag skulle bli – Josef och Micke är så grymma. Men jag är extra glad för att min personlighet verkligen kom fram. Efter avsnittet sa Josef att ”detta kan vara avsnittet som innehållit mest skratt”. Det gjorde mig väldigt glad, för då har jag lyckats visa min energiska och positiva sida.

Hoppas ni också kommer att gilla avsnittet, lyssna gör ni här eller på Itunes. Och tack Josef och Micke för att ni lät mig vara med.

Kommentera

Laddar