Annons


Mina kosttillskott på semestern


Eftersom jag fått lite frågor om det tänkte jag skriva ett inlägg om lite utav de kosttillskott jag använder, och vad jag plockar med mig på semestern.

Vissa saker är viktigare för mig än andra, och det är såklart de som åker med på semestern då man vill packa så lätt som möjligt.
Dels tar jag med alla mina vitaminer. De jag tar just nu är:
Multivitamin Kvinna. Här ser jag på ett smidigt sätt till att jag får i mig allt det jag behöver, och inte missar något. Jag köper bara vanliga på Apoteket.
Betakaroten. Jag klickar hem mina härifrån. Det här är en av mina favoritvitaminer just nu, som jag numera äter året runt men maxar lite innan och under utlandssemester. Betakaroten gör b.la att vi lättare får en fin och jämn hudton utav solen. Den hjälper hudens inre skydd mot solen, och ger oss en gyllenbrun färg. Och vem vill inte ha det? 😉
  
Bild: helhetshalsa.se
 
 
Aminosyror. Jag minns inte den solsemester där jag inte börjat dagen med en ordentlig morgonpromenad innan frukost. Självklart åker mina aminosyror med, för att undvika att bryta ned musklerna. Har ni testat Fitnessgurus nya smak Blueberry?

Annons

   

Magnesium/kalcium. Extra tillskott av magnesium har blivit jätteviktigt för mig. Magnesium är antioxidanter som har määngder av fördelar, för egen del använder jag dem främst för att förhindra benskörhet, huvudvärk, muskelsvaghet, kramp i musklerna och så känner jag mig avslappnad i musklerna – så jag tar dem innan läggdags och sover extra gott. Magnesium anses t.o.m kunna motverka cancer. 

Här införskaffar jag dem. Ni kanske märker att sidan Helhetshälsa är en favorit hos mig? ALLA deras produkter är vegetabiliska (så även vegetarianer kan använda dem), de undviker smak- och färgämnen, de använder inte genmanipulerade råvaror och produkterna har inte testats på djur. Älskar såna här varumärken, de står för precis samma värden som jag gör!

  

NOCCO. Självklart är min älskade NOCCO med! Jag slutar ju aldrig aldrig träna, och till skillnad från många andra kör jag ÄNNU hårdare och mer på semestern. Och att då ladda upp med en härlig, iskall NOCCO vid poolkanten är hyfsat oslagbart.

 
 

 

Använder ni er av några kosttillskott?

Xx,

Amelie 

Kommentera

Laddar