Annons


Mina cardiostunder


 Jag älskar verkligen snön just nu, SÅ mysigt! Älskar min lilla gata i Vasastan där det singlar ned och lägger sig som ett tjockt lager av snö på marken utanför fönstret.

Nog om det, jag krigar på med 1-2 träningspass om dagen. Jag vill lägga in mer cardio, men delar hellre upp det så jag även har ork med styrketräningen. Jag upplever att jag tappar lite på den ena delen om jag slår ihop det. 

Annons

Det är ju lite lyx att ha tid att gå till gymmet två gånger om dagen, även om stunden med cardio ofta blir ganska kort. Men det funkar innan allt jobb dragit igång på riktigt igen.

Jag älskar ju faktiskt min cardio, att verkligen SVETTAS tills man är dyngsur och fått upp pulsen i taket. Och tänk vad man märker skillnad på konditionen fort! Det behövs om jag ska springa loppen jag tänkt i vår.

Jag har faktiskt börjat sätta mig på motionscykeln en del under mina cardiostunder. Det har jag aldrig gjort förut, men det behövs med tanke på att jag tyvärr har ont i knäna en hel del just nu. Då är det en skonsam form av cardio, att springa kommer än så länge inte på fråga.

Självklart dricker jag min underbara NOCCO innan eller under mina stunder på gymmet. Snacka om beroende! Nu har det ju även kommit nya smaker, t.ex äpple! Är så nyfiken på att testa den!!

Hörs lite senare!

Xx,

Amelie

  
 

1 kommentar

Laddar