Annons


MIN HELG


Hej finaste!

Ny vecka betyder ny träningsvecka! Är ni peppade? Jag känner mig sugen på massa härliga/vidriga pass denna veckan haha!

Och så går vi in på vecka 2 av mitt bootcamp FIT BY AMMIE IN THE PARK. Längtar redan tills det är dags att träffa alla igen <3 Det jag märkte förra gången, vilket var den andra gången tjejerna sågs, var att det redan kändes så avslappnat och naturligt mellan tjejerna i gruppen. Första gången kan alltid vara lite pirrigt, men nu så skrattades det och stojades ihop!

Annons

 

Jag har haft en otroligt fin helg. Så mycket sol, lycka! Körde ett pass med intensiv cirkelträning i lördags. Jag hade blåmärken på båda knäna efter haha! Så man ska se ut efter riktig träning 😉 Sedan åkte vi till mina föräldrar där det var födelsedagsmottagning, och pappa firades med lite champagne och sång innan vi åkte hem och somnade efter en härlig pulled turkey-middag.

 

Igår blev det verkligen en riktig slappardag! Jag tog en promenad i solen, lite kaffehäng på balkongen, ett träningspass på vårt granngym och en ganska sen middag. Perfekt avslut på helgen! 

Igår körde jag ett pass med fullt fokus på överkropp. Skulderblad och rygg, men även armarna brann när jag kom hem haha!

Måndagen till ära tänkte jag tipsa om ett riktigt bra träningspass för hela kroppen men med fokus på ben. Ganska kort, men riktigt svettigt om man gör det intensivt. In och kika här, och testa det redan idag!

Kommentera

Laddar