Annons


Min helg


Hej bästa ni!

Just nu går jag faktiskt i uppförsbacke på bandet på gymmet. Det är där jag ofta betar av min mailkorg. Jag har som bekant ganska svårt att sitta stilla, och blir mer effektiv (läs mer kvicktänkt) när jag rör på mig samtidigt. Så varför inte också dra av ett blogginlägg när man ändå är igång 😉

Annons

Här kommer lite söndagsbilder till er. Helgen var sjukt mysig, jag hann med mycket kompistid för ovanlighetens skull. Både en AW i fredags, Djurgårdsvarvet och häng med Amalia och Tessan framför brasorna på Diplomat i lördags (kändes verkligen som höst och nästan vinter!) och en livespelning och mycket dans i lördagskväll.

Igår sov jag länge, och sedan mötte jag Jessica (urhärlig tjej som jag lärde känna i Biarritz) för en långpromenad i solen. Mycket skratt och skoj innan jag drog till gymmet för att ha två klienter.

Ikväll ska jag faktiskt köra ett lättare benpass, jag ska äntligen smygstarta träningen efter att ha haft en ganska lång period då kroppen inte varit riktigt fit for fight för att köra på. Gissa om jag längtar!!

Xx,

Amelie

   
    
    
   

t-shirt – Cubus, svart tröja med rosett – Casall, tights – Fitnessguru, skor – PUMA, ryggsäck – NIKE

Kommentera

Laddar