Annons


MIN HELG


Hej fina ni!

Ledsen för min totala frånvaro denna helg, jag behövde en liten break men nu är jag tillbaka i gemet 😉 Det här kan inte gå till historien som tidernas mest hälsosamma helg, men fy så trevligt vi har haft det!

Annons

I lördags bjöd vi hem massa vänner på drink hos oss. Vi hade fixat och donat och köpt hem massa gott.

 

DSC_0648

Massa röror och kex, melon, oliver och godis. Massvis med rosé och bubbel, precis som sig bör på en försommarfest. Och sist men inte minst vår succé till bål! Den slank visst ned hos alla :}

DSC_0656

Pernilla var glad!

DSC_0680

Bästa Angie och Carro <3

DSC_0660

Här är värden och värdinnan, jag och min kille (första gången ni får se bilder på honom kanske?).

IMG_3865 IMG_3867

Jag fick massvis med rosa blommor för jag hade ju fyllt år (i februari, hehe. aldrig för sent att fira..). Finaste vännerna som vet ens favvofärg <3

DSC_0662

Sen avslutar vi med några fler rätt larviga bilder på mig och O. Kanske inte de allra finaste haha, men mycket kärlek där.

DSC_0665 DSC_0671

En fantastisk lördagskväll som övergick till natt och in på småtimmarna. Imorse när man vaknade var man inte pigg kan jag säga, det är tydligt att man inte festar till det längre. Men det var en fantastiskt trevlig kväll men fina vänner omkring sig, helt klart värt att vara lite trött dagen efter. Hoppas er helg varit lika fin!

Xx, Amelie

1 kommentar

Laddar