Annons


MIN FORM JUST NU


Hej hjärtan!

Just nu sitter jag och äter lunch mellan två klienter på gymmet. Jag försöker alltid få i mig måltider med 3-4 timmars mellanrum, och såklart innehåller varje måltid ordentligt med protein. Det är det absolut viktigaste för mig för att behålla energin och hålla mig mätt länge.

Annons

Imorse gick jag upp lite tidigare för att börja dagen med morgoncardio. Jag försöker få till det de dagar jag börjar lite senare, men ofta börjar jag jobba för tidigt på morgonen för att det ska hinnas med. Men lediga dagar gör jag alltid det, så skönt sätt att börja dagen på, man vaknar verkligen till. Dessutom brukar jag beta av mailen på mina promenader eller på crosstrainern på gymmet, jag tänker bättre i rörelse och kanon att slå två flugor i en smäll – jobb och motion.

   
Här är en bild på min dagsform från häromdagen. Jag känner mig nöjd just nu. Jag känner mig alltid nöjd när jag har en stark, fungerande och glad kropp. Det är alltid det absolut viktigaste! 

Dock finns det ju alltid saker man vill slipa på. Mitt är främst att bli starkare och bygga mer muskler i överkroppen. Vad kämpar ni lite extra med? :}

   
Vad tycker ni förresten om mina träningskläder från häromdagen? Jag älskar den bara ryggen. Det är inte bara på krogen man kan bära kläder med djupa ryggar. Våga experimentera även med era träningsoutfits!

Xx, Amelie

Kommentera

Laddar