Annons


MIN ANDRA HALVA


Söndag!! Min första riktigt (halv-) lediga dag den här veckan. Först ska jag förbi jobby, sen blir det vila. Även om träningen fått lida denna vecka till förmån för massa annat, så är jag enormt slut mentalt.

Annons

Dessutom drog ju kroppen på sig en infektion såhär i slutet av veckan. Så vila behövs big time.

Men om man inte själv kan träna, får man kika på sina härliga träningskläder – right? :}

  

Här är mina senaste tillskott i träningsgarderoben, alla från NIKE <3 Loooove it, har ni sett skorna liksom?

Nu längtar jag tills jag kommer hem, och får krama lite på min kille. Som jag behöver den vilan. Vissa veckor är lite tuffare än andra, och då får ofta tyvärr även ens relation hamna lite i skymundan. 

Just därför vill jag lägga lite extra tid på min finaste allra hälft framöver. Jag tror verkligen på att stå bredvid varandra både i ur och skur, i sol och snöstorm, ja ni fattar haha.. Hur fint är det inte att ha hittat någon man vill spendera all sin vakna tid med? Som man saknar till och med när han ligger bredvid en och sover. Någon som känner igen känslan? <3

  

1 kommentar

Laddar