Annons


MIDDAG OCH JULGRUPPER


Godmorgon fina ni,

Igår längtade jag så mycket efter min fina familj, så jag valde vilodag och åkte hem för middag hos mamma och pappa. I kombination med snön som just fallit, och tryggheten hemma i mina föräldrars mysiga varma våning – gjorde att avslutet på onsdagen blev riktigt bra. Att hoppa över träningen gjorde ingenting, jag kände att det var exakt detta som kroppen min behövde.

Annons

FullSizeRender (14)

 

Vi åt en fantastiskt god middag i form av laxfiléer (helt okryddade, och nästan knapriga, älskar det – det värsta som finns är när det är sladdrigt haha). Kokt potatis, goda grönsaker och en sallad som ni ser här ovan. Samt en romsås som alltid varit en klassiker hos oss, den är löjligt enkel, lätt creme fraiche, en eller två burkar rom. Pressa i lite citron, och på sommaren eller när du har tillgång till lite dill har du även i det. Voila!

IMG_0132 (1)

 

Efter middagen satt jag och mami och gjorde julgrupper. Såhär blev min :} Så otroligt avkopplande, för egen del är pyssel ett grymt bra hälsotips. Varför? Jo, du kommer ned i stressivå och fokuserar helt på det lilla pillandet istället för all stress runtomkring i vardagen. Det är ungefär som träningen för mig, kanonbra sätt att stänga ute allt annat.

Så där har ni ännu en anledning att pyssla på ordentligt nu i jul, förutom att det blir kanonfint!

XX

Amelie

Kommentera

Laddar