Annons


Mer om mina extensions!


Nu ska jag berätta lite mer för er om min hårförlängning. Jag har använt extensions i flera år, och älskar det. Därmed har jag som jag nämnde förut också hunnit med att testa en del olika hår.

Att ha snyggt hår tycker jag är så viktigt, om jag tvingas välja mellan fint hår och grym make up så väljer jag håret – alla dagar i veckan. Så att fylla ut håret och ha ett långt svall är perfekt för mig.
Vi får se, till sommaren kanske jag testar en kortare frisyr, men nu hade jag aldrig velat vara utan detta!

Annons

Jag satte i hår med en teknik som kallas Mago, från Simply Natural. Det är LÄTT den bästa tekniken jag prövat. Det finns många fördelar, men det jag värderar högst av dessa är hårets kvalitet. Blont hår som är blekt har en tendens att kännas dassigt och risigt ganska fort, dels ens eget men tyvärr även en del löshår. Men! Här har jag hittat ett hår med sån sagolik kvalitét, jag överdriver inte nu – det är mjukt HELA TIDEN. Och jag vet att många av er (för ni är en hel del som gärna frågar om, och vill känna på haha, mitt hår) vill ha det låånga, blanka och raka håret. Och håller det sig slätt och är rakt ser det ju ofta väldigt långt ut. Här får man precis det! 
Jag gjorde mitt som vanligt på bästa salong Forflex på Ringvägen. Där får du alltid bästa tipsen på hur du som bäst tar hand om just DITT hår efter DINA förutsättningar. <3

  

    

Innan MAGO: Risigt och tunt hår


  

   

Efter MAGO: långt, tjockt och blankt 

Kommentera

Laddar