Annons


MÅNDAG & NAPRAPATLÄNGTAN


Hej mina fina, trogna läsare!

Hur är det med er? Själv har jag fått tillbaka rösten, äntligen! Dock så har jag rejält ont i höften, haha alltid är det något. Det är den där benlängdsskillnaden som ställer till det för mig.. Jag längtar till att besöka min naprapat, men det kan man ju inte göra hela tiden det är ju dyrt som attan! Men jag tänker positivt, det är jag ju trots allt väldigt bra på :} Jag ligger själv och rullar på en tennisboll och försöker trycka ut muskelknutor, och har ju dessutom världens bästa kollega Karl på gymmet som hjälper mig att knåda. 

Annons

Den här veckan bjuder på massvis med kul, det behövs nu när mörkret börjar ta vid! Imorgon är jag inbjuden av Michael Bindefeldt för yoga- och spakväll på självaste Grand Hotel. Gissa om jag längtar! Vi är en väldigt liten utvald skara, så jag känner mig otroligt glad för att ha bjudits in.

  Fortsätter bjuda på lite sommarbilder från Biarritz, haha den bild over loaden som togs där nere alltså, kommer ta år att beta av alltså 😉Förresten! Jag har för första gången på länge plats att ta emot nya PT-klienter, maila [email protected] vid intresse!

Kommentera

Laddar