Annons


Making Summer Plans


Äntligen börjar sommaren spikas! Det går ju fort i svängarna i mitt liv, och jag vet aldrig var jag håller hus ens nästa vecka. Spontan är bara förnamnet. 

Men nu bokade jag precis flyg till Visby i juli. Jag kommer även vara i Båstad, och antagligen också Sardinien och Ibiza. Och så vill jag tillbaka till Marbella också. Mycket som ska hinnas med. 

Annons

Emellan alla stökresor tänkte jag pausa lite i mina föräldrars sommarhus precis vid stranden på västkusten. Där stänger jag av mobilen, går riktigt långa promenader med hunden, grillar, spenderar tid med min familj och tränar. När jag kommer ned dit blir jag alltid löparen jag inte visste att jag var, haha. Att springa långt utmed vattnet eller intervaller vid golfbanan är sjukt härlig träning, och något jag inte gör alltför ofta hemma.

Eftersom jag jobbar både som modell och med sociala medier, så involveras alltid jobb då jag reser. Det är alltid plåtningen, samarbeten eller event att delta på. Jag hoppas på fler typer av träningsevent, där jag kan vara med och verkligen visa och sprida min kunskap kring träning och hälsa. Det många glömmer är att det inte bara handlar om att göra situps och äta kaninmat. För oss som är utbildade och arbetar med kroppen så handlar varje dag om att uppmärksamma och korrigera små små detaljer i människors kroppar och träning. Det ligger mycket kunskap bakom det, något jag vill sprida vidare till ER! Jag kanske skulle arrangera ett träningsevent i sommar? Skulle ni gilla det?

Nog om det, jag är i vilket fall riktigt taggad på den här sommaren. Det här är min första sommar som singel på några år, förra sommaren var jag mitt uppe i en separation och flytt. Nu kan jag bara njuta av frihet, och att ha roligt. Om någon vill fixa en sommarflirt är det såklart välkommet, dock är jag enligt mina vänner ”ganska” kräsen, haha. #foreveraloneBild från Kap Verde i januari

Kommentera

Laddar