Annons


LUGN YOGA & GRÖNA SMOOTHIES


Kvällen igår var så himla trevlig! Vi var ett gäng tjejer som fick utföra en väldigt lugn form av yoga där vi mest fokade på det mentala och rörlighet. Efter fick de som ville stanna och utföra en nordisk badritual, men jag som skulle upp tidigt smet hem. Dock fick jag med mig de saker som behövs för att göra det hemma, jag ska visa sen! 

Annons

Det var jag, Alexandra, Victoria, Johanna, Margaux, Edita och de härliga systrarna Roshana och Sharareh. Tack igen Micael Bindefeld för en magisk kväll!

   
    
  
Efter blev vi serverade himmelska raw food-bollar och gröna smoothies. Kände mig så fylld utav ny energi! Här står Edita och fotar också, haha äkta bloggers..

   
Jag och bästa Roshana! Självklart fick våra smoothies va med på bild 😉

  

  

Jag och Sharareh!

Kommentera

Laddar