Annons


#lovebombanätet


Igår blev jag inbjuden av Halebop till biovisningen av nya Hunger Games. Som ni ser så var jag riktigt sugen på popcorn 😉 Men mitt biosällskap saltade sönder dem, haha! <3

 Jag tycker om företag som står för bra saker, och det är något som Halebop gör. I deras senaste kampanj så gör de oss uppmärksamma på allt det näthat som vi omges av idag. Något som är extremt viktigt, speciellt för oss som rör oss på nätet hela tiden.

Annons

 

   
  

 Jag får riktigt konstiga kommentarer emellanåt. Exempelvis kommenterade en tjej på instagram för ett tag sedan att hon önskade att någon skulle slå på min bröstkorg med ett basebollträ. Så onödig, och märklig kommentar. Men varje dag får jag höra att jag borde ändra mitt utseende, min klädstil eller annat. Tänk att människor kan vara så elaka bakom en datorskärm.

Så innan vi kikade på Hunger Games fick vi se en kortfilm om just näthat, Telefonkungarna. Den var så fin, om ett gäng som kommer på en site som heter ”Lovecorrecta”. Den autocorrectar helt enkelt fula ord till fina. Gå in på www.lovecorrect.se och prova själva!

I samarbete med Halebop

Kommentera

Laddar