Annons


LÖRDAG I BIARRITZ


Idag var sista hela dagen här i Biarritz, och vi har haft ”ledig” tid och gjort vad vi vill. Vilket betydde att vi var ett gäng som hängde på stranden under dagen, åt lunch på ett surfställe och avslutades med att jag och min roomie gick ut på stan för en väldigt sen middag. 

Annons

Nu ska jag krypa ned i sängen, det är utcheck redan kl 10 imorgon (suck). Planet går inte förrän 20 på kvällen, och det känns lite meckigt att inte ha ett rum/dusch etc tills vi blir upphämtade och ska åka mot flygplatsen. Men vi ska se till att verkligen njuta av sista timmarna på beachen, solen och baden är magiska här! Känns lite småsorgligt att åka hem, den här veckan har verkligen varit en fristad. Jag har mått så bra hela veckan, skrattat MASSOR, bara känt 100% good energy. Längesen en resa kändes så rakt igenom. Samtidigt har jag en väldigt rolig höst att se fram emot, spännande möten om häftiga projekt redan veckan som kommer, köpa lägenhet och massa jobb jobb. Så det känns väldigt bra att komma hem, utvilad och brun, och ta tag i hösten igen.

   
 

Igår när jag inte kunde surfa pga mitt knä hikeade jag upp för ett högt berg istället. Hur fin är den här bilden från toppen? Skulle kunnat stå där forever och tittat.

   
    

Såhär var min look igår när vi var på avslutningsmiddag hela gänget. Jag älskar ju hippiestilen som ni vet, och det syns ju onekligen här 😉

Godnatt fina ni! <3

 

Kommentera

Laddar