Annons


LITEN LISTA


Hej godingar!

Jag hittade två olika listor som jag tyckte var lite roliga, och klippte lite i dem och knåpade ihop dem till den här listan haha! Enjoy, och svara gärna på några av frågorna själva i kommentarsfältet! <3

Annons

Om världen skulle gå under, vad skulle du göra sista dagen?

Jag skulle fira livet från morgon till kväll. Jag skulle framförallt se till att SKRATTA massvis. Samla alla mina vänner och dansa, äta allt jag är sugen på och bara ge och få så mycket kärlek det går.

Om du fick vara en kändis i två dagar, vem skulle du vara?

Beyonce såklart. Min föreviga girl crush, igår – idag – imorgon.

Vad längtar du mest till för 2016?

Alla fantastiska jobbplaner med mitt egna företag som är på g.

Vilket minne skulle du vilja upprepa?

Faktiskt från min senaste resa till Biarritz. Den extremt tidiga morgonen vi samlades och åkte och surfade vid 06 på morgonen. När jag stod på stranden den där morgonen och tittade ut över den helt orörda sanden och himlen som var lila-röd-orange-blå-rosa så frågade jag en av instruktörerna om man kanske kunde pausa livet just där och då.
Om du skulle åka till framtiden, vad skulle du då göra?

Usch det skulle jag inte vilja göra. Möjligtvis kolla att mina nära och kära levde och mådde bra.

Vad skulle du vilja hända år 2016?

Oj, så mycket självklara saker såklart – vinna på lotto, ha bra hälsa, osv. Men träningsmässigt så vill jag fortsätta utvecklas i styrka. Längtar efter att verkligen satsa fullt ut på styrketräningen. 

Om du vann en miljon vad skulle du göra då?

Byta upp mig till en nivå finare lägenhet hehe och RESA!

Vad har du druckit idag? 

Vatten, Pepsi Max och en koffeinfri NOCCO.

Vad var det senaste du åt? 

Vattenmelon.

Vad tränade du senast? 

Om man frånser PWs så var det boxning.

Mest underskattade mat?

Är förvånad själv över mitt svar: tonfisk. Så enkelt att öppna en konservburk och blanda ned denna grymma proteinkälla i precis vilken sorts sås som helst.

Mest överskattade mat? 

Pizza.

Så tycker jag att barn ska äta: 

Balanserat. Jag kommer ge mina kids främst väldigt ren mat, naturliga råvaror och ekologiskt. ALDRIG halvfabrikat. Med balanserat menar jag att de såklart ska få äta lördagsgodis och smaka tårta på kalas, allt annat vore helt galet, men jag kommer lära dem att snarare uppskatta ordentlig mat. Godis och sötsaker göder bara sockersuget. 

Min inställning till piller och pulver är

Nej, håll dig ifrån det så mycket du kan. Har du svårt att få i dig protein på annat sätt, ta proteinpulver som extra tillskott till din vanliga kost, men försök så långt det går att äta vanlig mat utan för mycket tillsatser.

   
   

Kommentera

Laddar