Annons


Leg & Ass Workout


Huur mycket älskar man inte att få ordentlig pump i rumpan under och efter ett hårt benpass. Jag fick aldrig det förr, men en kombo av att våga ta riktigt tunga vikter och ha hittat kontakt med precis rätt muskler gör att rumpan dubblar sin size under mina benpass numera haha!

Annons

Det här är det senaste benpasset jag körde, med fokus på rumpa såklart! Det här tar rätt lång tid, det gör det iofs alltid när jag kör ben. Vill verkligen maxa ut det jag kan, sen får benen vila och återhämta sig några dagar. Så man ska gärna avsätta en stund till det här passet.
– Först lite plank challenge:

Plankan på händer 3 min

Omvänd planka 2 min

Planka på underarmar 3 min– 3 varv:

Squats i racken x 10

SS hip thrusters med viktskiva x 20– 3 varv:

Goblet squats (24kg) x 10

SS lateralgång 

– 5 varv:

”Marklyft i cable” x 10

Hip thrusters med kettlebell x 10– 3 varv:

Benpress x 10

SS lateralgång 


Pumpar ut det sista i abductormaskinen
   

  
  

Kommentera

Laddar