Annons


LAZY DAYS


Hej fina,

Nu kom jag precis hem efter en supermysig middag, vi har hyrt en moppe som vi drog runt hela ön med. Vi stannade till vid stranden och satte oss vid en restaurang med tända facklor runt omkring, och ljudet av vågorna var otroligt rogivande. Snacka om hälsa alltså! Ett glas vitt vin, en grön curry med kyckling och ris och en fruktsallad med olika meloner och banan senare var vi mer än nöjda. Dock tryckte min kille i sig både vitlöksbröd, huvudrätt och friterade bananer haha 🙂 Men är det semester så är det!

Annons

Imorgon har vi bestämt att vi ska sova ut lite, och efter långfrukost ska vi ge oss på ett träningspass. Det är egentligen dags att träna ben för min del, men de passen kräver 200% fokus så då vill jag känna mig helt fit 4 fight haha. Så vi får se vilken muskelgrupp jag är taggad på imorgon. Efter det är det dags att börja ladda för nyårsfirande! Då blir det drinkar vid solnedgången, glitterklänning, trerättersmiddag och champagne vid tolvslaget med min älskling. Längtar!

image

Den här fina kokosnöten lyckades jag fånga på bild idag under min promenad. Den symboliserar dagarna här – lugn och ro, vågor, stranden och massa frukt 😉

Kommentera

Laddar