Annons


Kontrakterad med Adidas!


Nu kan jag äntligen berätta vad som varit på gång under en längre tid – jag har blivit kontrakterad som ny Adidas StellaSports ambassadör! Så otroligt roligt, och stort för mig.

Det här betyder att jag är med adidas under hela 2016, klär mig i adidas StellaSport, plåtas, och deltar i diverse aktiveringar med varumärket.

Annons

Att få synas med och vara en del av ett så stort, och globalt ledande företag inom sport och träning känns fantastiskt!

   

  
   

   

Igår kickade vi igång första aktiveringen med första kollektionen av StellaSport för året. Vi var 3 ambassadörer och några representanter som intog SATS iklädd de färgglada kläderna, och gissa om vi väckte uppmärksamhet! Adidas hade planerat ett bodypump-pass för oss, måndagkväll vilket är riktig prime time på gymmen. Jag har inte kört bodypump på måånga år, inte sen jag precis hade börjat träna haha 😉 Men det var faktiskt riktigt kul!

Tack adidas för att jag får chansen att representera ert varumärke.

Ha en fin dag så hörs vi snart igen!

Xx,

Amelie 

 

1 kommentar

Laddar