Annons


Kolla! Före och efter!


Mina träningspass senaste dagarna har varit helt galna! Så kul när man känner att kroppen samarbetar. Och att man orkar lite mer hela tiden. Igår hade jag till exempel sån träningsvärk i axlarna att jag knappt kunde tvätta håret, haha!

Annons

Tur att jag har så snyggt hår ändå. Allt tack vare mina Mago Hair extensions (följ dem på instagram här!). Mitt hår faller alltid så himla snyggt även om det är helt ostylat. Folk säger ibland att de inte kan ha långt hår för att de inte orkar eller är bra på att styla det. Tro mig, det är inte jag heller haha. Just därför jag har just dessa extensions. Jag behöver ju inte hålla på att styla det!

Sånhär stor skillnad blir det när jag sätter i håret. Det börjar äntligen hämta sig efter år utav slitage. Allt tack vare duktig frisör och BRA extensions.

Vill du också sätta in? Ring Anna på salong Forflex, eller besök denna hemsidan för att läsa mer om metoden! 

före

Kommentera

Laddar