Annons


Jag är jag i en kall jävla värld


Åhh, jag är så glad att jag är jag. Det är ju såklart inte alla dagar man är det, men de flesta dagar är jag stolt över att jag är stark. Kör min grej. Alltid gjort. Att jag är en människokännare som läser av människor ofta långt före de själva. Både yngre och äldre. Jag har vunnit mycket på det.

Annons

Jag gjorde en intervju med en tjejtidning igår. Just om att våga vara sig själv i en ganska kall värld med ett hårt klimat. Och hur det är att försöka vara en bra förebild mitt i allt det. Balansen mellan att lägga upp mycket fina och till viss del ”perfekta” bilder. Men också att våga visa på att livet inte alltid är perfekt. Ingens är det. Säger såklart till när numret med intervjun släpps <3
Aja. Här är iaf ett av mina favoritsnacks. Uppskivad frukt, antingen färsk (sån lyx!) eller frusen. Frusen frukt är faktiskt underbart det med, när det är varmt brukar jag frysa in skivor av vattenmelon. Testa.

Xx,

Amelie 
   
 

Kommentera

Laddar