Annons


Jag är en bra förebild!


ÅH! Alltså, hur glad blev jag av den här kommentaren jag fick på instagram.

Förra helgen hamnade jag i en diskussion som handlade om jag är en bra förebild för unga tjejer. Något jag tänkte skriva mer om i ett inlägg längre fram.

Annons

Jag pushar tjejer att våga jobba hårt, starta företag, prata och höras lika mycket som killarna, våga veta sitt eget värde och även ge uttryck för det. Och veta sina åsikter och värderingar, och tydligt stå för dem. Med tanke på dessa faktorer tycker jag verkligen att jag är en bra förebild för tjejer i de flesta åldrar.

Att då få den här kommentaren. Alltså WOW! Då kände jag att jag kan påverka, och kan och också gör det åt rätt håll. Om jag kan få en enda tjej att en morgon gå ut i livet och känna sig lite extra stark oavsett hud- eller hårfärg, oavsett klädstorlek och oavsett size på låren, så har jag gjort skillnad. 

Jag la upp en bild med denna undertext. Och ja, kommentaren som gjorde så starkt intryck på mig kan ni läsa nedan.

Embrace your curves girls. Or your nonexistent curves. Your wide hips, or your skinny legs. Your long or your short hair. Your big or your small breasts. Try to focus on the things that matter, instead of searching for things to hate with you & your body. #girlpower


Kommentera

Laddar