Annons


It’s Friday, baby


Märker ni kanske att jag håller på att satsa ordentligt på bloggen igen? Har fått upp peppen big time. Det är ju ett fantastiskt sätt att få en närmare kontakt med er, och att få chans att visa lite mer vem jag är. Och vem vill inte det? Att jag faktiskt är en smart, stark business woman – och inte bara en blondin som gillar att stå framför kameran. Så stay tuned, det blir en rolig bloggsommar! Ni kommer få följa med på alla roliga resor och äventyr jag ska iväg på.

Annons

Jag känner mig sjukt sliten, ni vet när man har riktiga fuldagar? Såna har jag haft de senaste dagarna. Andra kanske inte ser det, men du själv känner det. Jag har knappt orkat sminka mig, haft stora hoodies jag dragit över huvudet och så, haha. Imorgon är det lördag, och då tänkte jag styra upp mig lite igen, haha! Göra mig lite fin, kanske ta en dusch.. (hehe, skoja=)).

Imorgon ska jag vicka på ett gruppträningspass på gymmet, sen köra lite egen träning och sen ut och åka båt! För andra gången den här veckan. Håll tummarna för fint väder.

Xx,

Amelie

 


 

 

  1. Top – here 2) Skirt – didn’t find exactly the same, but here is a similar! 3) Shoes – heeeeeere
Kommentera

Laddar