Annons


INSPO I TIDNINGSFORMAT


Detta är hur jag spenderar de flesta dagar på semestrar. Ligga i en solstol under ett parasoll (att få ta del av solen i skugga är viktigt för mig, jag vill hålla min hud i gott skick så länge det är möjligt!), mycket vatten att dricka för att undvika vätskebrist och huvudvärk. Bra musik och lite inspirerande tidningar eller en bra bok är också viktigt.

Annons

 

Jag älskar verkligen hälso- och fitnesstidningar! Bästa motivationen!! Köper i princip bara tidningar och magasin på semestrar, men då blir det alltid denna typ av tidningar. Jag är inte speciellt intresserad av modemagasin, jag har en så klar bild av vad jag gillar för mode och vad jag vill klä mig i så tidningsmagasin med de senaste trenderna känns ofta överflödiga. Men tidningar späckade av hälsotips, nya träningsformer och fitnessprofiler känns så motiverande och härligt att bläddra igenom. Formligen spricker av träningspepp och sällan jag längtar så mycket till gymmet som då.

 

Gillar ni också detta så får ni ju inte för allt i världen missa no 1 av CHIC detta år – där jag för första gången medverkar som hälsoprofil. Så glad! Utlovar massor med träningsinspo under året!

 

KRAM och ha en fin fredag nu <3

 

image

Kommentera

Laddar