Annons


Ibland behöver även jag en motivationspush


Godmorgon!

Fredag idag! Wuhuu! Dock är det en såndär då jag inte fattar hur jag ska få ihop allt, haha. Fast det gör man ju alltid.

Jag mådde så knäppt igår, illamående nästan hela dagen. Det är nu man håller tummarna för man inte är gravid, hehe. Nej då, antagligen var det bara stress. Eller att jag ätit något jag inte helt tål. Jag startade dagen med en timmas jobb, sen satte jag mig och åt frukost och jobbade på ett café. Skrev på ett roligt uppslag för Shape Up som jag är säker på att ni kommer gilla. Jag älskar att sitta själv på fik. Även om jag är en extremt social människa, så har jag verkligen behov av min egentid, och då är att spendera några timmar på ett café med en kaffe och något gott att knapra på perfekt.

Annons

Sedan mötte jag Sofie och Anna och körde ett spinningpass. Trodde ALDRIG jag skulle ta mig igenom 60 min där man sitter och trampar på samma ställe, fy så tråkigt! MEN tack vare dem gjorde jag det. Ibland behöver även jag en push från någon annan. Sofie sa att nu gör vi helt enkelt det vi har bestämt, haha. Och det kändes väldigt bra efter!

Och att endast köra cardio igår kändes helt lagom, då kroppen känts lite svagare än vanligt under dagen. Dessutom är cykling skonsamt för mina knän.

Hoppas ni får en jättefin dag tills vi hörs igen!

Xx,

Amelie 

   
   

1 kommentar

Laddar