Annons


I just want to have a completely adventurous, passionate, weird life


Hej hjärtan,

Jag har inte synts till så mycket här, I know. Sommaren är för rolig för att dokumentera precis allt och sitta vid datorn. Jag ser (faktiskt förvånansvärt ofta) bloggare som umgås mer med sina kameror eller mobiler när man är med folk. Är glad att jag har iaf lite distans fortfarande hehe. 

Annons

Fy fan vilken rolig sommar jag har, from april (då min sommar typ började med tanke på alla resor till solen) fram tills nu. Allt är såklart inte kul, jag är en person som gärna vill hjälpa människor och ”lösa” problem som andra har. Det där har jag behövt lära mig, det går inte att ”rädda” andra vuxna människor oavsett om det är vänner, familj eller i kärleksrelationer. Folk har liksom eget ansvar att ta hand om sitt eget välmående, det man kan göra är att stå bredvid som någon att luta sig mot när det blåser. 

Satan vilket sidospår det här blev nudå. Jag är i Stockholm nu, efter en rätt stökig helg i Visby. Har tagit igen lite jobbgrejer men mest tränat och hängt i solen med mina kompisar. 

Nu tränar jag ju alltid även när jag reser, och har ofta förmånen att bo på hotell med väldigt bra gym. Men det är ändå något speciellt att komma tillbaka till sitt hemmagym, haha. Speciell typ av kärlek det där. Den här veckan har jag fått till oförskämt bra träningspass med tanke på hur mycket fest den här sommaren bestått av. Men träning handlar faktiskt mest om pannben, ni vet. Och det har jag ju en del av hehe. Är man skev i huvudet om man på allvar har en ordentlig hatkärlek för burpeesintervaller?

Puss,

Amelie 

Viktigt med bekväma kläder när man reser vet ni.

Att äta lunch med sina tjejpolare en varm sommardag är inte jättetråkigt.
Jag sov typ ingenting under min helg i Visby, på lördagen väcktes jag svintidigt av de som hade somnat 20:00 kvällen innan. Så jag, Nadia och två killkompisar åt ungefär tre omgångar av en riktigt trevlig hotellfrukost. Hehe tur att man har kompisar som gillar att äta lika mycket som en själv.
Tack livet för att jag får skratta så jäkla mycket hela tiden.

Kommentera

Laddar