Annons


I GUESS I’M A FOODIE AFTER ALL


Ikväll har jag varit ute och gått med en av mina bästisar. Så otroligt välgörande! Någon man både kan skratta och storgråta med. Har ni någon sådan? Jag har några få, som jag håller väldigt nära. För mig är det viktigt att känna att jag kan lita fullt ut på de jag släpper nära.

Annons

Det finns alldeles för mycket skitsnack för något annat, tyvärr. För många gånger har man blivit huggen i ryggen. 

Så fort man (i någon mån) blir en offentlig person blir det också ännu viktigare. Om jag känner så, så vågar jag inte tänka på hur t.ex min vän Sendi, eller typ kronprinsessan, känner. 

Nog om det, kolla min morgonpromenad imorse? Hur mysigt? Nu har jag tryckt i mig en fet Meze-tallrik, haha.. Men det är inget jag ser som att jag ”unnar mig”, eller ”syndar”. Det var precis det jag var sugen på ikväll, och då ger jag min kropp det. Jag älskar ju verkligen röror också, då är det ju en perfekt rätt till middag 😉

Haha, I guess I’m a foodie after all..

Idag körde jag bara lite cardio. Jag kände att både benen och överkroppen kändes trötta efter veckans träning, så det fick bli lite svett på crosstrainern idag. Ville mest bara röra på mig lite. Imorgon blir det hårdare träning igen :}

Godnatt och puss!

1 kommentar

Laddar