Annons


Hur tränar jag på sommaren?


Min sommarträning ser lite annorlunda ut än resten av året. Den är framförallt kanske lite mer ostrukturerad. Jag tränar det jag känner för, och kör utomhus så ofta jag har möjlighet. Då blir det ofta helkroppspass, medan jag under resten av året oftare delar upp veckans träningsdagar med olika muskelgrupper.

Annons

Morgonpromenader blir det nästan varje dag, ett fantastiskt sätt att starta dagen. Speciellt när man sedan har hela dagen framför sig och slipper stressa.

På eftermiddagen efter en slapp dag i solstolen kör jag gärna ett effektivt och högintensivt pass när solen inte gassar på som mest. Antingen backintervaller (vidrigt) då du maxar allt vad du kan uppför, lätt jogging ned och sen snabb vändning och upp igen. 
Annars kan ni testa t.ex den här idag, helt med egen kroppsvikt (perfekt att köra utomhus)!

5 rounds:

– 20 jumping squats 

– 15 armhävningar

– 20 mountain climbers

– 10 fällkniven
Lycka till!

Xx,

Amelie 

Kommentera

Laddar