Annons


Hur ofta kollar ni era bröst?


Wow. Det var väldigt länge sen jag sov såhär dåligt. Jag var extremt uppe i varv igårkväll, och satt och jobbade till 01:45. Ändå kunde jag inte sova längre än till 06:30. Så nu har jag precis varit ute på en morgonpromenad (!).

Annons

Igår var jag på ett event som gymkedjan SATS anordnande. En kickoff för deras kampanj #satsagainstcancer och rosa bandet. Vi fick lyssna på en väldigt intressant och informativ föreläsning. Hur ofta känner ni igenom era bröst förresten? Eller kollar fläckar på kroppen, typ på ryggen? Där glömmer man ju bort! Ska be en kompis kolla direkt idag!

Nu ska jag strax på ett event som Bukowskis håller i. Haha väldigt olika typer av event! Jag tar med mig mamma, tror hon kommer uppskatta det och dessutom mysigt att göra något tillsammans.

Xx,

Amelie 

Kommentera

Laddar