Annons


Hur mycket alkohol dricker jag?


Läsarfråga:

hej!! först och främst är du min favorit träningsbloggare, får massor av inspo från dig!<3 sen undrar jag hur ofta du dricker alkohol, och när du väl gör det – hur mycket? Älskar att träna men också att festa… :(( om man gör det en gång i vekcan eller varannan vecka, funkar de? Kram

Annons

Svar:

Heej Linnea!

Åh tack för dina fina ord, blir så himla glad!

Jag dricker väldigt lite alkohol idag, självklart händer det men jag tycker inte om vad det gör med min kropp, och jag tycker inte om känslan av att vara full. Jag mår mest illa, haha. Tänk vad kroppen vänjer/vänjer sig av vid gifter!

Men som sagt, självklart händer det. Jag kan absolut ta ett eller några glas vin under en AW eller en middag, men mer än så händer ganska sällan numer (även Jag tycker dock man ska njuta av att vara ung och att ha roligt och inte begränsa sig alltför mycket. Det behöver inte vara så svart eller vitt, bara för att man gillar träning behöver man inte helt plocka bort andra roliga delar i livet.

Dock tycker JAG väldigt sällan att det känns värt att skjuta ut mig helt. Såklart skadar alkoholen kroppen, kanske blir det även nattkäk vilket innebär en hel del extra kalorier som du inte egentligen behöver. Dagen efter är du helt paj. Du orkar inte träna, och kanske trycker du en pizza.

Sedan ska man såklart tänka på andra faktorer av alkohol, som att man tappar omdömet och kan göra dumma saker.

Kanske kan man hitta lagom? Även om det såklart låter lite tråkigt, så kanske man kan gå ut men festa med måtta?

Ta hand om dig <3

Kommentera

Laddar