Annons


Hur Lyxar Du Till Din Vardag?


Jag lever som ni vet ett väldigt stressigt liv, eftersom jag älskar att ha grejer och projekt på gång. Som egenföretagare jobbar jag mycket, både dagar och nätter. Jag sitter och skriver för tidningen, jag plåtas, jag planerar bootcamp, jag har PT-klienter och jag springer på event. Men även om det är så sjukt mycket roligt som händer hela tiden, så behöver även jag pausa emellanåt. Då får man hitta bra sätt att lyxa till vardagen.

Annons

Jag försöker ofta boka in roliga saker i veckorna, en riktig favorit är en härlig tjejmiddag! Om ni kan gå ut och äta god mat på en lördag, varför inte fira livet med en härlig middag med massa skratt på en tisdag?

En annan sak som är lyxig för mig är när jag har möjlighet att lägga ned tid på min träning. Att veta att jag inte har någonting alls att stressa till. Att jag kan jobba igenom hela kroppen tills jag är precis sådär slut som jag älskar, och att jag hinner testa nya spännande övningar.

Sist men inte minst är den riktigt lyxiga stunden då jag kommer hem, kanske helt slut efter ett grymt pass. Då jag får gå in och ta världens längsta dusch, ha en inpackning i håret och verkligen slappna av. Notera att det här verkligen är lyx för mig, jag hinner med det alltför sällan!

Något som passar väldigt bra de stunderna är NIVEA Silk Mousse-serien som finns i tre varianter, där snackar vi vardagslyx på flaska! Min favorit är NIVEA Silk Mousse Creme Care. Den är djupt vårdande och innehåller NIVEA-essentiella oljor. Något som är jättebra för mig som har ganska torr hud, känner mig så len efter 😉 Dessutom doftar den så gott att min kompis frågade varför jag luktade så härligt samma dag jag använde den första gången, haha!

 

NIVEA 1


nivea 2

 

Vet ni, ni har chansen att vinna hela serien av NIVEA Silk Mousse, så ni också kan lyxa till det såhär! Det enda ni behöver göra är att kommentera på det här inlägget hur ni lyxar till er vardag på bästa sätt <3 Lycka till!

I samarbete med NIVEA

7 kommentarer

Laddar