Annons


Hur håller jag mig i form när jag reser?


Mitt bästa tips för att hålla formen även när man reser? Ta alltid med dina springskor, och se till att snöra på dem varje morgon innan dagen sätter igång på riktigt och de andra vaknar. Du får motion samtidigt som det är ett perfekt sätt att lära känna omgivningarna och upptäcka resemålet. Har gjort såhär i många år, oavsett om jag rest till en storstad eller en semesterort.

Annons

En rask promenad, en springtur eller lite övningar med egen kroppsvikt i närmsta park och du är hemma!

Själv har jag ju bott på hotell första veckan här i Sydney, vilket har gjort att jag tagit mig runt i områdena omkring och lärt känna Surry Hills där jag nu bott riktigt bra. Dessutom har det funnits en del utegym att utnyttja, vilket har varit riktigt kul.

I helgen flyttar jag som sagt äntligen in i vår egna lägenhet, i Bondi beach – ett område där träning är enormt stort. Där kommer jag signa upp mig på ett yoga-/pilatescenter, och kanske försöka joina ett bootcamp precis vid stranden. Jag är så taggad!!!!

Kommentera

Laddar