Annons


Hur gjorde jag för att ta mig till gymmet trots att soffan lockade?


Igår avslutade jag min helg på gymmet, och fick till ett riktigt grymt benpass! Det var ett typiskt sådant tillfälle jag tvekade starkt på om jag skulle ta mig till gymmet. Jag stod i mitt kök och övervägde om jag skulle laga till något att äta och lägga mig i soffan istället. Som vanligt var jag lika glad som vanligt att jag väl tog mig iväg! Man ångrar ju verkligen aldrig ett träningspass.

Annons

Hur gjorde jag då för att ta mig i kragen, även om soffan lockade ganska ordentligt? Jo, jag plockade fram och visualiserade hur jag brukar må efter mina pass. Hur endorfinerna alltid sprutar, och hur jag antagligen kommer skutta hem, den sköna känslan när kroppen är helt slut på ett BRA sätt, hur gott maten kommer smaka efter och hur skön sängen skulle kännas.

Det blev en härlig blandning av massvis av marklyft av olika slag (sumo tar bra i rumpan!), benböj och utfallssteg. Klassiker som verkligen får benen att skaka.

Nu ska jag strax iväg på pressfrukost, men mer om det sen.

Xx,

Amelie 

   
 

1 kommentar

Laddar