Annons


Hur finner ni er motivation?


Jag skrev lite om motivation i förra inlägget, att ibland är det bra att ha kompisar som drar en till gymmet. Även om det ofta är jag som brukar vara den personen, haha!

I övrigt brukar jag ofta finna peppen inom mig själv, det är inte jättesvårt när man älskar träning på sättet som jag gör. Men emellanåt vill även jag finna ny motivation, inspiration till övningar osv. Och då gör jag precis detta, plöjer mina sociala medier. Precis som vissa av er kanske följer mig för att bli peppade, brukar jag scrolla runt. Dock har jag inga direkta favoritkonton, utan hittar gärna nya och gärna videos på instagram som visar förslag på nya övningar.

Annons

För en så enkel sak kan få mig att verkligen vilja springa till gymmet. Att ha samlat på mig en hög nya roliga övningar exempelvis för rumpan, som jag glatt blandar upp med mina basövningar som marklyft, squats (när knäna håller) osv.

Hur finner ni bäst motivation för att ta er till gymmet och att fortsätta leva hälsosamt? Berätta! Vi behöver alla bra tips :}

 

 

 

Kommentera

Laddar