Annons


Hur 2 PTs tränar på semestern


Det är så SJUKT kul att resa med en annan person som också är lika intresserad av träning som jag är. Vi lär av varandra hela tiden, pratar mycket träning och kost och ger varandra nya infallsvinklar och tips.

Annons

När två PTs reser med varandra så tränas det ju såklart en hel del. Men tro inte att det är det enda vi gör, haha. Här slinker det ned en och annan Pina Colada, och mycket latandes i solstolar. Men vi älskar trots allt vår aktiva livsstil. Jag skulle till exempel aldrig kunna bli ihop med en kille som inte fattar eller accepterar den livsstil jag valt att leva. Och det är galet kul, och mycket enklare, att hänga med kompisar som också tänker någorlunda lika.

Det finns ett gym här, och som på de flesta andra hotellgym kanske det inte är något att hänga i taket. De flesta skulle nog rynkat på näsan och tänkt att ”här finns inte så mycket att göra!”. Men jag och Li insåg direkt att det där skulle fungera utmärkt för oss. Lite hantlar är allt som behövs, det och att jobba med egen kroppsvikt – och vi är hemma. Det är bara att jobba med lite fantasi!

Det är också kul för det har lite omedvetet blivit så att vi tar varannan dag i gymmet och lägger upp passet för dagen. Igår bestämde Li ett sjukt tufft överkroppspass för oss, det tog nästan 2 timmar. Och idag tvingade jag oss igenom ett riktigt brinnande benpass. I och med att det är SÅ varmt här just nu så svettades vi FLODER, haha!

Det här körde vi (SS = superset, och dessa alternerade vi mellan så att när den ena körde en övning, så körde den andra nästa, därmed blev det aldrig någon vila):


  • Bulgariska utfall 10/ben x 4

SS Enbenshöftlyft 10/ben

  • Raka marklyft 10 x 4

SS Goblet squats 10

  • Utfallssteg 20 x 4

SS snabba airsquats 

  • Marklyft i cable 10 x 3

SS vaggan 10

  


Svettiga tjejer i hotellgymmet efter passet!  
   
Älskar våra morgonpromenader på stranden!

Kommentera

Laddar