Annons


HUNDHÄNG EN SÖNDAG


Denna söndag har jag gått två riktiga långpromenader med hunden, snacka om mindfulness deluxe. Det är något med att gå med den där lilla kärlekssaken som blickar upp på en emellanåt. Så mycket kärlek.
Sedan har jag suttit och jobbat med massa olika saker framför datorn, och gått på lägenhetsvisningar. En sånhär dag slarvar jag lite med maten. Till och med jag kan vara lite lat såhär på söndagarna och äter mest yoghurt och mackor. Något min mage inte blir så glad utav! Nya tag imorgon 😉

Annons

Här är förresten en bild på min stora kärlek i livet. Kopplet i munnen betyder att hon tycker det räcker med promenad och vill gå hem till hundkorgen igen, haha!
  

Jag väljer att bjuda på lite mer soliga bilder från Biarritz, känns som att det behövs nu när kvällarna blir allt mörkare!

Ha en fin söndagkväll älsklingar!

  
  

Kommentera

Laddar