Annons


HEM PÅ SKAKIGA BEN


Så igår var man äntligen tillbaka på SATS! Steg in på ett nästan tomt gym, vilket inte är helt vanligt i januari. Men sen efter 17-tiden kom folkstormen big time! Då flydde jag fältet 😉 Men innan dess fick jag till ett riktigt grymt benpass. På skakiga ben ramlade jag ur sista maskinen haha, då har man gjort rätt! Kände mig fin i mina träningskläder, det fick bli tjocktröja första halvan av passet då jag frös så mycket när jag kom till gymmet :}

Annons

IMG_8070
– Squats i smithmaskin 10 x 4
– Utfallssteg 16 x 3
– Pistols ena foten på låda 5/ben x 3
– Ligga på belly backen med pilatesboll mellan fötterna 15 x 3
– Reversed hacksquats 10 x 3
– Benpress 1 fot i taget 10/ben x 3
– Benpress maxar med vikterna 8 x 3
– Abductor maskin 10 x 3
– Omvänd abductor 10 x 3

Jag hade egentligen velat köra hip thrusters också, men fick vara lite flexibel då det började strömma in folk på gymmet som tog över maskin efter maskin och stång efter stång haha. Och när väl en skivstång blev ledig igen, då kände jag mig rätt klar minst sagt.. Jag hade t.ex också hellre velat köra squats med fri stång, för att tvingas koppla på fler av kroppens muskler. Men några fria stänger igår var ju bara att glömma (classic januari).

Kör ni ens hälften av dessa övningar utlovar jag rejält med träningsvärk i rumpan. Själv vågar jag inte ens tänka på hur jag kommer känna imorgon! Jag kommer helt klart vara medveten om att jag har en rumpa och lår, det är iaf ett som är säkert.

2 kommentarer

Laddar