Annons


HEJ SOLIGA TISDAG


Hej tisdag!

Är på bra humör trots ganska lite sömn, måste vara det fina vädret! Jag har kommit på en annan grej som är SÅ bra för att komma ned i varv på kvällen – lägg dig på en spikmatta! Den får en att bli helt varm i kroppen, lugn och avslappnad i musklerna och jag blir alltid trött direkt när jag lägger mig på den haha! Jag klickade hem min härifrån, de har massa andra spännande typer av spikmattor exempelvis sådana anpassade för fotsulorna eller att ha på huvudet. Ska testa dem också!

Annons

   

  
  Topp – Adidas, shorts – STELLASPORTS för Adidas, skor – NIKE

Annars då? Igår hängde jag med Pernilla (för ovanlighetens skull hehe). Vi tränade, men blev ett väldigt lugnt pass. Skönt! Annat blir det idag, ben och rumpa står på schemat!! Jag har laddat upp med två riskakor, Lindahls kvarg i smak av nötchokladkvarg på (fick tipset av en klient – smakar biskvi!) och lite PWO. Nu jäklar ska här mosas muskler! Jag ska halta ut från gymmet 😉

Kommentera

Laddar