Annons


GULDKANT I VARDAGEN


I helgen är jag riktigt sugen på att göra någon sorts liknande frukost som denna. Den här har fina Linn gjort. Hur gott ser det ut?

 

Perfekt att få till en naturlig brunch. Clean, fräsch och hälsosam! Bara ägg och banan. Till kan man ju ha bär och jordnötssmör. Mums!

 

image
image

Jag ska nog ta och överraska min pojkvän med detta. Det är så himla fint tycker jag. Med små överraskningar och kärlekshandlingar i vardagen. Visa att man lagt manken till och vill göra den man tycker om glad. Det kan vara så enkelt som att köpa hem sushi och en flaska cava. Ha gjort lite fint hemma och tänt ljus (den här idén snodde jag från en kompis vars kille fixat det här haha. men tyckte det var perfekt! så omtänksamt och gulligt men ändå kanonenkelt). Försöka piffa till vardagen lite extra.

Eller som jag, ibland skriver jag små lappar innan jag går på morgonen där jag berättar hur mycket min pojkvän betyder för mig och placerar ut på olika ställen i hemmet. Bra tips! Att visa uppskattning behöver varken vara dyrt eller krångligt. Jag och min pojkvän är nog rätt dåliga på detta överlag, vilket jag gissar att många är. Men låt inte alla måsten och vardagen ta över, en relation måste underhållas. Kom ihåg att aldrig ta varandra för givet, och kom ihåg att lägga tid på varandra precis som i början av dateandet.<3

Hur brukar ni skämma bort er partner? Eller kanske er själva? Precis lika viktig, om inte viktigare, att skämma bort. Och hur ska ni fira Alla hjärtans dag? Berätta för mig.

 

Annons
1 kommentar

Laddar