Annons


From Time To Time


Idag har jag en lite jobbig dag. För nej, alla dagar är inte perfekta. Det är de inte för någon. Det är viktigt för mig att ni får se även en del av de stunderna, annars är det lätt att tro att alla är lyckliga och perfekta hela tiden.

Annons

Jag känner mig antagligen mest trött efter en riktigt hård (men rolig!) helg, och då kan jag hamna i dippar. Jag har haft den roligaste sommaren i hela mitt liv, och idag känns det tydligt att höstvindarna blåser lite. Vill inte att sommaren ska ta slut.

Jag saknar någon på andra sidan jorden, jag känner mig splittrad kring var jag spenderar vintern och jag ser människor i min närhet må dåligt. De sakerna gnager idag.

Men jag vet också att jag antagligen är en av de människorna jag vet som bäst har förmågan att vända saker till det positiva. Jag är känd för att möta livet med ett leende och ett open mind. Så det ska jag göra. 

Jag kommer vara extra snäll mot mig själv idag. Inte pressa på, utan låta tempot vara lite lägre än vanligt. Känna att det är ok att inte alltid vara på topp. Att det är mänskligt. Och sedan ska jag träffa en av mina bästa kompisar på ett hårt träningspass. Efter det vet jag att jag kommer må strålande, och vara mitt vanliga sprudlande jag igen.

Hoppas ni har en fin måndag, och kom ihåg att sänka kraven och ta hand om den som står er närmast lite extra idag – nämligen er själv.

Kommentera

Laddar