Annons


Frisörbesök och post workout lunch


Hej fina!

Blev ett sent inlägg ikväll. Hela våra lördagar blir alltid förskjutna haha. Så mycket man vill hinna med under dagen, sedan brukar jag och min pojkvän somna i famnen på varandra så det blir alltid väldigt sen middag 😉 Men väldigt mysigt! Så nu sitter jag och väntar på att killen fixar färska laxfiléer, broccoliris och en härlig sallad och sås i köket<3

Annons

Vi kom iväg till gymmet sent imorse, så jag hann inte med det planerade benpasset som jag tänkt. Eventuellt kör jag det imorgon, men känner jag då istället för att hellre prioritera adventsmys – så tar jag en vilodag. Det känns så himla skönt att kunna känna så, att en extra vilodag inte innebär någon ångest eller oro. Eller att jag för den delen måste fundera på minskat kalori- eller kolhydratsintag eller något annat dumt. Känner jag att det spritter i kroppen och jag vill sticka iväg för att svettas lite (som det så ofta gör, haha) så gör jag det. Känner jag att min kropp eller knopp behöver något annat, så gör jag det istället. Viktigt att våga lyssna på kroppen också.

Idag blev det istället ett riktigt discopass på gymmet, haha! Körde armar tills jag fick riktigt bra pump i både biceps och triceps. Ett kort pass, för sen var det dags att ta sig till frisören! Herregud vad jag älskar att bli ompysslad och gå därifrån riktigt fin. Jag fick precis den kalla och askiga nyans jag önskat, kommer bild imorgon :}

IMG_6142

 

Som ni ser på bilden så rullade jag på foam rollern lite också som avslutning 😉 Bra för att trycka ut knutar och vissa triggerpunkter. Efter gymmet och frissan drog vi till restaurangen Kalori för en post workout lunch. Så sjukt gott! Och perfekt för oss som tränar. Du kan anpassa mängden just du behöver av göttiga proteinkällor som pulled beef, kalkon eller liknande, kolhydrater, fräscha såser och rotfrukter. Testa när ni är i närheten av Stockholms city nästa gång. Nu är maten klar, så måste säga hej då här på ett tag!

IMG_6153

 

Kommentera

Laddar