Annons


//Friendship//


Mina vänner är så viktiga för mig. Jag blir sällan privat här, men något jag tänkt på mycket på senaste är hur viktigt det är att omge sig med bra människor. Och good energy. Mina nära vänner idag är färre än förr, men valda med omsorg tro mig. De är mina vapendragare, och vi watch each other’s back. Jag brukar säga att ens vänner är den familj vi väljer. Förstår ni då hur viktiga de är?

Annons

För mig är lojalitet extremt viktigt. Jag har blivit huggen i ryggen alldeles för många gånger för att fortsätta omge mig med folk jag inte kan lita på till 200%. Tjejerna jag har nära idag är inte intresserade av att tävla med varandra, och glädjs snarare åt varandra än att bli avundsjuka. Alla är starka unga kvinnor, med egna karriärer och enorma hjärtan.

Och nästan viktigast; broes before hoes. Jag skulle välja mina vänner före killar alla dagar i veckan. Och de skulle släppa allt för mig, alltid.

Nu har jag kickat igång den här måndagen på bästa sätt med ett snabbt träningspass på gymmet, och nu ska jag till bästa Soile på salong Forflex. Ska berätta mer om det besöket sen.

Xxx 

Amelie

Kommentera

Laddar