Annons


Friday night in my sofa


Äntligen fredag och HELG! Vissa helger är verkligen mer efterlängtade än andra.

Dock blir det mycket jobb i helgen med alla roliga projekt som är på gång, men det är ändå en härlig helg-feeling. Apropå projekt, så roligt att det blev så positiv respons på träningsresan!! Se till att boka (för att läsa mer och boka HÄR!) asap om ni vill med.

Annons

Har ni några frågor, eller är sugna på att höra mer, så är ni varmt välkomna att maila mig på [email protected]


Ikväll blir en väldigt lugn kväll, jag har suttit hos frisören under eftermiddagen och känner mig grymt snygg just nu (sådär som man gör när man precis kommer från frissan), nu ska jag hem och köpa med mig något gott att äta och slänga mig i soffan. Drömmig fredagkväll! Mvh pensionären, hehe. Imorgonbitti möter jag Sofie på gymmet för ett ”riktigt grispass” (wow, är rädd redan nu – hon och jag i par på gymmet slutar med sjuka krig). Och sen är det fullt ös medvetslös resten av helgen, så lika bra att ladda upp ikväll.

Hoppas ni har en fin fredagkväll <3

Xx,

Amelie 

   
   

Skor & tights – Adidas

Kommentera

Laddar